Sunday, 18 September 2011

tentang awak..
saye sayangkan awak.. maafkan saye jika saye melakukan kesalahan..
walaupun apa yang berlaku.. saya akan tetap menyangi awak..
saye x kisah.. orang nk kata ape pun.. apa yang penting.. awak tetap akan berada di sisi saye..
saye tahu.. dulu awak telah meninggalkan saye..
namum.. kini awak telah kembali kepada saye..
saye sgt gembira awak tahu.. hmm...





Thursday, 15 September 2011

r0ad to MckK

i m now,
waiting for rugby tournement ,
at mckk and alor star ,
the first tournament for U14 is at MCKK ,
i hope my team will win this first tournament for U14 ,
at 30 september to 3 october ,

once a tiger, always a tiger,

Sunday, 11 September 2011

brubahh.?

Kenapa org boleh berubah?
Mengapa perasaaan org leh berubah dlm waktu singkat?emm..

*Hari ni*
cakap suka, ckp miss u lah... ckp need u lah... asyik rindu lah...
*Esok*
ckp.. busy... x de kedit nak call.. kejar masa... ada hal penting lah...

*Hari ni*
bila kita msg "hi, wat pe?", dia balas panjang2, "x de wat apa2, miss u.. asyik ingat kat u.. bila nak jumpa lagi... dah makan... saya rindu sampai x lalu makan... awak dah makan....."
*Esok*
bila kita msg "hi wat pe?", dia balas pendek2, "xde apa2", "x", "ye" dan "k lah, busy jap..."

*Hari ni*
kejap2 si dia msg... "selamat pagi", "selamat tgh hari", "sihat ke", "dah makan" semua nya selamat lah.
*Esok*
8, 9 msg kita hantar, belum tentu dia balas.. haha. (berubah berubah)*Hari ni*
Pagi petang siang malam, bermsg, xcukup msg tiap jam duk calling2 berjam2.
Rindulah kononnye. padahal duk tanye soalan yg same je.*Esok*
Nk anta 1 msg pun hold hold.nnt lah dulu. Sampai mase call,
call pun cukup syarat jek, pastu okie lah bye. Dah bosan la tu.
*Hari ni*
Msg ajak kuar, kul 4 sampai. Belum pukul 4, dah tercongok depan rumah.*Esok*
Ajak keluar kul 2, pukul 4 pun belum tentu sampai lagi.

Lagi parah kalau.
Sehari,2hari, 3hari, seminggu, 2minggu...
Senyapppp tanpa khabar berita.
*Totally berubah la tu*

Hurmm..Kalau terkene cmtu,
nk kate org tu ape?
Dia berubah ke?

Renung renungkan.. dan selamat beramal.

ragbi.. ragbi..

terima kasih... thank you..
hahaha... ucapan aq nie ditujukan kepada coach fiji yg dtg skolah aq dan mngajar aq dgn kwn-kwn aq tentang permainan RAGBI...
tapi penat la jugak... mau nyer x penat.. dia ajar mcm kami nie askar ja..
papew pun.. aq dpt lebih pengetahuan tentang ragbi niE..
selepas nie,..
fokus untuk game plak..

Sunday, 4 September 2011

aDIk SaYANg AkAk

to my lovely sister.. LARANA

adk merindui kakak,,
adk harap kak x tinggalkan adk seorang diri lagi,,
kalau adik bt salah kat akak, adk minta maaf yea,,
terima kasih atas semuanya kak,,
terima kasih kak sebab menjaga adk,,
happykan adk disaat adk tgh sedih,,
berikan adk idea untuk selesaikan masalah adk,,
hmmm... adk sayang akak..
walaupun kak bkn kak kandung adk,,

cinta..?? love..?? sama je lah..

orang tua-tua cakap..
walau banyak mana pun kita bercinta..
kita akan tetap akan mengingati cinta pertama or first love..
semestinya kita akan merinduinya kan..??
antara sbb-sbb yg kita akan merindui dia ialah
> cinta pertamalah yang banyak mengajar kita erti kasih sayang
>cinta pertama jgk mengajar kita apa itu percintaan 
papew pun... hargai lah cinta pertama itu..
andai boleh bt cinta pertama itu sbg cinta terakhir kita..
lakukanlah kerana cinta pertama bgaikan anugerah dr allah swt.. 
<<FIRST LOVE NEVER DIES>>

terbaekkkkkk... !!

hahaha..
bestt gila hari nie der..
tgh hari dh kuar.. first gi semangat raya tu still ada lagi dlm diri..
gi raya dlu umah kekawan.. pastu gi lepak plak kt tempat karaoke kt ~ts~
perhh... mmg best laa... duduk dlm tmpt karaoke tu ja hmpir 3-4 jam...
blik tu.. naik teksi je... hahaha...
melayang sat la RM15 .. but it is small metter..
yg penting aq heppy... mlm tu plak..
gi ~ts~ agi.. kali nie dgn family aq plak.. gi nonton wayang citer (HANTU BOCENG
besttt...
tapi.. dlm kegebiraan aq tu jgk..
perasaan sedih ttp ada.. tahu x sbb apa.??
sbb aq xdpt jumpa ex-girlfriend yg dtg braya ke umah aq..
rugi gilerr... grrrr... huhu...

Thursday, 1 September 2011

tentang pen

hilang pen - tak boleh bwat keje skolah
tak buat keje skolah - tak pandai
tak pandai - fail SPM
fail SPM - tak dapat masuk U
tak dpt Masuk U - takde ijazah
takde ijazah - tak boleh dpt keje
tak dapat keje - takde duit
takde duit - kusut masai
kusut masai - tak hensem
tak hensem - takde awek
tak ade awek - tak boleh kawin
takleh kawin - takde anak
takde anak - lonely
lonely - tertekan
tertekan - bunuh diri
ATTENTION- Jga pen anda baik2.
hari nie best sgt2..
sbb hari nie aq dgn family aq beraya sampai pukul 10 mlm,,
terbaikk lah... hahaha,,
aq rasa boleh jdi gila dibuatnye,, sbb kerenah sepupu aq dgn mak saudara aq,,
mcm la pragai depa.. yg lawak dgn lawaknya.. yg gila dgn gilanya,,"
hmmm,,, aq tataw la nk ckp apa lagi,,
papew pun... aq tetap heppy ary nie,,,
lalalala,,, cukup la setakat nie,,,